Nationaal :

De mobiliteit van de consumenten neemt nog elk jaar toe, het wagenpark stijgt elk jaar.
De meerderheid van de verplaatsingen wordt met de wagen afgelegd, waarbij regelmatig wordt halt gehouden aan een tankstation. De tankbeurt is dan ook het ideale moment om te communiceren met de doelgroep van automobilisten.

Méér dan 1.090 1.100  tankstations in België Nederland zijn uitgerust met FillBoards.  Met een nationale FillBoard campagne bereikt u de meerderheid van de automobilisten. Een nationale FillBoard campagne zorgt voor een sterke visibiliteit en een groot bereik. Het nationale FillBoard netwerk genereert meer dan 12,2 15 miljoen contacten per maand.

Afhankelijk van de doelstellingen  kan worden geopteerd voor een Small, Medium of Heavy campagne, waarbij verschillende nationale selecties van stations mogelijk zijn, waarbij de FillBoards op maandbasis worden ingezet.

Regionaal :

Soms heeft de adverteerder de behoefte om in een bepaalde regio extra zichtbaar te zijn. Wij stellen steeds op maat van de klant een selectie voor, die voldoet aan de specifieke wensen.

Hierbij is het mogelijk om op diverse niveaus selecties van FillBoard stations uit te voeren; op provinciaal niveau, gewestelijk niveau, stedelijk niveau, ….

Per oliemaatschappij :

Het is mogelijk om te adverteren bij één of meerdere specifieke oliemaatschappijen.

Dit wordt voornamelijk gekozen voor campagnes van FMCG producten.  De campagnes lopen dan enkel bij de oliemaatschappijen waar de producten verkrijgbaar zijn.  Zo kan een onmiddellijk effect op de verkoop van de producten worden gestimuleerd.

Tailormade

Afhankelijk van de wensen van de adverteerder, stelt Alvern Media een selectie van FillBoard tankstations samen. Daarbij wordt rekening gehouden met de specifieke noden van de adverteerder, om zoveel mogelijk impact en visibiliteit te genereren in de gewenste regio of binnen een vooropgesteld budget.

Benieuwd hoe u met de Fillboard non-stop potentiële klanten bereikt?

Vraag dan onze bijkomende informatie en tarievenlijst aan.